No.1 poll of 100 best young adults Novel: Harry Potter! Congrats!!!

Banget ya…pesona Mas Harry ini..

Here`s the link a.k.a sumber inponya

http://shelf-life.ew.com/2012/08/08/harry-potter-tops-best-young-adult-novel-list-npr/

1. Harry Potter by J.K. Rowling

Setuju kalau ini is the best young adults novel that I ever read! ;). Udah banyak banget tuh award buat novel yang satu ini. Nothing else have to say.

2. The Hunger Games

Battle Royale..I had watched this j-movie first before I known the book and the film of Hunger Games, yang inti ceritanya rada-rada mirip.

3.To Kill a Mocking Bird by Harper Lee

To be honest I never read it completely before.*padahal udah cetak ulang berapa kali ya?. Paling nyuri-nyuri baca beberapa halaman dari buku yang sampulnya udah sobek di toko buku.Hehehe.;)  I guess I just don`t have the heart to stand nggak pake crying read this kind of book * Lebaiiy 🙂 that tell us what the impact being differences-in this cases-in races. I hate this topic. But it is real.

The Lord of the Ring-nya J.R.R Tolkins juga masuk kategori 10 besar di poll ini..* Alur ceritanya memang seru yak?, but when I read it as I was still a high school student that kinda boring for me :). The way he tell itu tu loh…*yah namanya juga klasik..

Dan *ini gw setuju banget nih… Twilight saga, gak masuk 10 besar.. Maap buat penggemar cerita cinta vampir Edward and Bella, I have to tell, subjectively, I really don`t like this book..dan jarang banget gw nemu cewek seumuran yang sependapat sama gw soal ini..Hehehee…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s